Open dag - 90 jarig jubileum

29-09-2017
90 jarige jublieum prins mauritsschool 1

De Prins Mauritsschool is opgericht in 1927. In de week van 25 t/m 29 september vierden we het 90 jarig jubileum. In die week waren er dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen: een feestelijke aftrap met een lied en een dans, patat voor alle kinderen en springkussens op het plein. Alle kinderen kregen een mooie linnen tas als aandenken. 29 september was een open dag; de school was open voor oud-leerlingen, wijkbewoners en belangstellenden. Er was een hoge opkomst met veel warme ontmoetingen. Bezoekers konden een tentoonstelling bekijken met veel historisch materiaal. Er waren rondleidingen en wie wilde kon een les “anno nu” bijwonen. We kijken dankbaar terug op deze feestweek, en op al die jaren dat de school mag bestaan.

90 jarige jublieum prins mauritsschool 2

Dit artikel delen: