Taxivervoer

Als u wat verder bij de school vandaan woont, kunt u gebruik maken van taxivervoer. Dit vervoer wordt verzorgd door taxibedrijf DTS (Delft Taxi Service). 

Gezinnen die gebruik willen maken van het taxivervoer kunnen dit kenbaar maken bij de directie. Ze ontvangen daarna thuis een brief en een rekening.

De tarieven zijn:

65,- per maand (10 maanden) voor het eerste kind als die het hele schooljaar de hele week meerijdt, of 7,50 per maand per losse dag dat het kind meerijdt.  

40,- per maand (10 maanden) voor het tweede kind als die het hele schooljaar de hele week meerijdt, of 4,70 per maand per losse dag dat het kind meerijdt.

25,,- per maand (10 maanden) voor een derde en volgend kind als die het hele jaar de hele week meerijdt, of 3,- per maand per losse dag dat het kind meerijdt.

De werkelijke kosten om dit taxivervoer mogelijk te maken zijn aanzienlijk hoger. Een groot deel van de kosten van het taxivervoer wordt voor rekening genomen door de Stichting Bevordering Reformatorisch Onderwijs (de SBRO). Deze stichting wil het voor alle ouders die Reformatorisch onderwijs voor hun kind willen, en wonen in Delft en omstreken, mogelijk maken om de Prins Mauritsschool bereikbaar te houden. 

U kunt de SBRO steunen met een gift op NL 66 RABO 0313428468. De SBRO is aangemerkt als ANBI instelling, wat betekent dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Social media

Blijf op de hoogte door ons te volgen

Ziek melden

Is uw kind vandaag ziek? Meld ons dit uiterlijk voor 8.45

ziek melden ››

Meld pesten

Zie je dat iemand gepest wordt op de Prins Mauritsschool? Meld ons dit(anoniem)

meld pesten ››

Contactgegevens

Nassaulaan 54
2628 GJ  Delft

Telefoon
015 - 256 82 51
E-mail
directie@prinsmauritsschool.nl

Scroll naar boven