Buitenschoolse opvang

Peuterspeelzaal 'De Kleine Prins'

In ons schoolgebouw is een peuterspeelzaal gevestigd voor 2 en 3-jarige kinderen. 'De Kleine Prins' is onafhankelijk van ons, maar we werken wel goed samen. Informatie kunt u vinden op de website van 'De Kleine Prins'.

Buitenschoolse Opvang 'Bambino'

U kunt uw kind voor schooltijd en na schooltijd laten opvangen door de christelijke buitenschoolse opvang die in ons gebouw is gevestigd. De BSO bestaat uit meedere groepen, ingedeeld op leeftijd. Bambino verzorgt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 - 13 jaar. De voorschoolse opvang is van 07.30 - 08.45 uur en de naschoolse opvang na schooltijd tot 18.30 uur. Het is ook mogelijk om vakantieopvang af te nemen van 07.30 - 18.30 uur.
Meer informatie en de mogelijkheid om uw kind(eren) aan te melden vindt u op de website van Bambino.

E-mail  directie@prinsmauritsschool.nl