SBRO busvervoer

Ons eigen busvervoer

Als u wat verder bij onze school vandaan woont, kunt u gebruik maken van ons eigen busvervoer. De plaatsen zijn echter beperkt. Daarom is bij aanmelding overleg nodig. Als u gebruik wilt maken van het busvervoer kunt zich opgeven door het invullen van een inschrijfformulier (op school verkrijgbaar). De vertrek- en terugbrengtijden worden door de chauffeurs met de ouders afgesproken. Er is een vast aantal op-/uitstapplaatsen.

Kostenplaatje

Rond oktober krijgen gezinnen die gebruik maken van het busvervoer een rekening met een begeleidende brief. De jaarlijkse buskosten (vervoer voor de hele week, een heel schooljaar) bedragen:

• 1 kind € 445,- (min. € 220,-)
  • 2e kind € 225,-
  • 3e kind of meer € 112,-

Als de kinderen niet de hele week meegaan wordt het bedrag naar evenredigheid berekend.

Overige informatie

Voor alle vragen over het busvervoer kunt u terecht bij mevr. C.A.M. Brunt - van der Meer: 070 – 4156342  (en/of) dhr. R. Cuperus: 015 - 3693836
Rekeningnummer: NL66RABO0313428468

E-mail  info@prinsmauritsschool.nl