Ouderportaal

Over de Oudercommissie en Ouderbijdrage

We hebben een enthousiaste oudercommissie en daar zijn we heel blij mee! De OC bestaat uit 6 leden en verricht allerlei hand- enspandiensten voor onze school. Zoals: assisteren bij ouderavonden, vieringen, projecten en schoolreisjes. Ook worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd. Contactpersoon is Piet Roggeveen, proggeveen@prinsmauritsschool.nl

Ieder jaar ontvangen alle ouders een verzoek om een vrijwillige ouderbijdrage over te maken naar rekening nr NL46INGB0003867649. Deze ouderbijdrage wordt besteed aan dingen waar uw kind iets aan heeft, zoals cadeautjes en extra's rond de feestdagen, schoolreisjes en sportevenenementen. De wet schrijft voor dat deze bijdrage niet verplicht is, maar de school kan uw bijdrage eigenlijk niet missen. Meer informatie hierover vindt u in de schoolgids op bladzijde 45, deze is te downloaden via deze site.

E-mail  info@prinsmauritsschool.nl